Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Απαράδεκτη η απώλεια της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης από την 1η Ιουνίου

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:

Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων εμπορικών και γενικά επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών έχουν υποστεί βαρύ οικονομικό πλήγμα τόσο από την υπερδεκαετή οικονομική κρίση όσο και από τις συνέπειες της πανδημίας και του τελευταίου κύματος ακρίβειας σε ενέργεια και πολλά αγαθά. 

Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό κλίμα χιλιάδες συνάδελφοι από την 1 Ιουνίου χάνουν το  θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα για παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης εφ’ όσον έχουν οφειλές στον ΕΦΚΑ.

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και είναι αδιανόητο να αποκλείονται για οποιοδήποτε λόγο συμπολίτες απ’ αυτό. 

Ζητάμε άμεσα να δοθεί παράταση ασφαλιστικής ικανότητας για όλους τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ και να δοθεί  δυνατότητα ευνοϊκών ρυθμίσεων σε τουλάχιστον 120 δόσεις χωρίς τόκους και προσαυξήσεις.

Ζητάμε άμεσα λύση.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη