Εμπορικός Σύλλογος και ΔΥΠΑ μαζί για τις επιχειρήσεις και την απασχόληση

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Όταν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας συνεργάζονται, οι επιχειρήσεις κερδίζουν. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, μαζί με μέλη του Προεδρείου, συναντήθηκαν σήμερα με τον προϊστάμενο του ΔΥΠΑ, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας για την τοπική αγορά εργασίας και την ενημέρωση του Συλλόγου σχετικά με τα τρέχοντα προγράμματα απασχόλησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες άμεσης και σωστής ενημέρωσης των επιχειρήσεων και οι τρόποι με τους οποίους ο Σύλλογος μπορεί να μεταφέρει αυτή την πληροφόρηση άμεσα στους εμπόρους της περιοχής.

Ο προϊστάμενος της ΔΥΠΑ, Ζαχαρίας Τοκατλίδης, ανταποκρίθηκε θετικά, δεσμευόμενος να επιταχύνει την εκταμίευση των επιδοτήσεων προς τις επιχειρήσεις, ενισχύοντας την απασχόληση και την ανάπτυξη στην πόλη μας.

Η συνάντηση αναδεικνύει τη σημασία της στενής συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε οι επιχειρήσεις να ενημερώνονται σωστά και έγκαιρα και η τοπική αγορά να υποστηρίζεται αποτελεσματικά.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ