Δυτική Ελλάδα: Στις 20 και 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΕΦΚΑ

Με υπουργική απόφαση που υπογράφουν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, καθορίζονται οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Συγκεκριμένα, ως ημερομηνίες καταβολής των μηνιαίων συντάξεων του ΕΦΚΑ καθορίζονται η πρώτη εργάσιμη μέρα κάθε μήνα για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους εντασσόμενους φορείς ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και η προτελευταία εργάσιμη μέρα του προηγούμενου μήνα για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους λοιπούς εντασσόμενους φορείς και το Δημόσιο.

Ειδικά, για τον Ιανουάριο 2017, οι συντάξεις θα καταβληθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2016 για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους εντασσόμενους φορείς ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και στις 22 Δεκεμβρίου 2016 για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους λοιπούς εντασσόμενους φορείς και το Δημόσιο.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)