Δυτική Ελλάδα: Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού σε αστυνομικούς

Σοβαρή και ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου.

Το πρωί υπήρχε η πληροφορία για έναν αστυνομικό υπάλληλο ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν τάχιστα, με την κατάσταση να μοιάζει πολύ πιο σοβαρή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του tempo24.gr κάνουν λόγο για 33 διαπιστωμένα κρούσματα σε αστυνομικούς υπαλλήλους.

Ακόμη αναμένονται κι άλλα αποτελέσματα από τα τεστ με την ανησυχία να είναι έκδηλη για το πως θα γίνει η διαχείριση της κατάστασης.

Αυτό που αυξάνει τον πονοκέφαλο των ιθυνόντων είναι το ενδεχόμενο να έχει συμβεί μεγάλη διασπορά του ιού. 

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι που διαπιστώθηκαν θετικοί έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι σήμερα (Τρίτη) εργάζονταν κανονικά.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που προκαλεί τεράστια αναστάτωση για το πόσο και σε ποιους έχει διασπαρεί ο ιός.

Τα 33 πρώτα θετικά κρούσματα είναι ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που δημιουργεί “βραχυκύκλωμα” στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, καθώς πρόκειται για σχεδόν το 1/4 των υπαλλήλων που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι αυτομάτως περνούν σε καθεστώς καραντίνας.

Αμέσως δημιουργείται το ερώτημα πως και με ποιους θα καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις, δεδομένου του ήδη υψηλού φόρτου εργασίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί λόγω της καραντίνας.

Η κατάσταση έχει σημάνει συναγερμό και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων τεστ που θα δώσουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ