Σε ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Δυμαίων αναλαμβάνει, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., ο Μηχανολόγος Μηχανικός, Νικόλαος Μωραΐτης, ο οποίος διαθέτει μακρά εμπειρία στην τεχνική διοίκηση υπηρετώντας σε νευραλγικές υπηρεσίες και Διευθύνσεις τόσο στην πρώην ΤΥΔΚ Ν. Αχαΐας, όσο και στον Δήμο Πατρέων.
Ο κ. Μωραΐτης μάλιστα, ήταν εκ των στελεχών παρακολούθησης της μελέτης και κατασκευής του Βιολογικού Καθαρισμού της Κάτω Αχαΐας, όπως κι άλλων αντίστοιχων μονάδων σε άλλους δήμους της Αχαΐας. Με την τεχνογνωσία που διαθέτει στη διαχείριση τεχνικών υποδομών, αλλά και στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων κοινής ωφέλειας, αλλά και στη διοίκηση, ο νέος Γενικός Διευθυντής καλείται να συμβάλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό της Επιχείρησης και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Μάλιστα, η επιλογή του αποτυπώνει τη βούληση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΔ, αλλά και του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου για ενίσχυση της τεχνικής επάρκειας και της λειτουργικής αποδοτικότητας του φορέα, μέσα από τεκμηριωμένες πρακτικές και στοχευμένες κινήσεις.
Αμέσως μετά την έγκριση της ανάληψης των καθηκόντων του από το Δ.Σ. του φορέα, ο κ. Μωραΐτης, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ, Γιώργο Παναγιωτόπουλο επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο.
Ο κ. Αλεξόπουλος συνεχάρη τον νέο Γενικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με την εμπειρία, την αφοσίωσή του στο κοινό συμφέρον και με την τεχνογνωσία που διαθέτει θα συμβάλει στην εξυγίανση της Δημοτικής Επιχείρησης και στην εύρυθμη λειτουργία της προς όφελος των δημοτών.