Δυτική Αχαΐα: Λήστεψαν ηλικιωμένο και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο – Σοβαρή η κατάσταση του – Ανήλικοι οι δράστες

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 9 και 11 ετών επιτέθηκαν χθες το μεσημέρι σε 84χρονο στην Κάτω Αχαΐα, με κίνητρο τη ληστεία.

Οι ανήλικοι έσπρωξαν τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει στο κεφάλι και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ οι δράστες του απέσπασαν το ποσό των 20 ευρώ.

Ο 84χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία Βοήθεια” στο Ρίο.

 Αμέσως αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό τον ανηλίκων και τη νύχτα οι δράστες ταυτοποιήθηκαν. Δεν συνελήφθησαν ωστόσο δεδομένου οτι πρόκειται για ανηλίκους.

Ωστόσο από την Αστυνομία αναζητούνται οι γονείς τους

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο