Δυτική Αχαϊα: Χαμός από τους γάμους Ρομά

 

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς προς τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και στον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας ζητά άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες για την εφαρμογή των μέτρων κοινής ησυχίας στην Κ Αχαΐα.

 Η επιστολή αυτή έγινε με αφορμή τα  γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή 17/05/2020 στην Κάτω Αχαΐα δημιουργώντας σοβαρότατα κυκλοφοριακά προβλήματα και διατάραξη της κοινής ησυχίας κατά το γαμήλιο γλέντι στην συνοικία των ρομά με συνέπεια να αναστατωθεί η ζωή της πόλης.

Την περίοδο που διανύουμε επίκειται η διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων και η ησυχία στην πόλη είναι αναγκαία όσο ποτέ, τόνισε ο Δήμαρχος, ο οποίος ζητά από το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας την εφαρμογή του νόμου και από τους δημότες να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας και να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή λειτουργία της  πόλης.

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Σαλαμίνα: Στο ψυχιατρείο ο γιος της 75χρονης – «Η μητέρα μου ήταν ακόμα ζεστή κι εγώ κρατούσα αγκαλιά τη δολοφόνο της»

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά