Μία απερίγραπτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, η οποία πενθεί, μέρες Δεκαπενταύγουστου, τον τραγικό χαμό του 27χρονου Βαγγέλη Μούτσιου.
Πρόκειται για το νεαρό που έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες 14 Αυγούστου στο Λιβαδάκι της Ορεινής Ναυπακτίας.
Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, με αγροτικό όχημα, με νεαρό οδηγό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον 27χρονο στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Μία ακόμα τραγωδία «χτυπά» την ευρύτερη περιοχή, που πενθεί τον θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου. Ο άτυχος 27χρονος οικογενειακά βρισκόταν στον τόπο καταγωγής του, το Λιβαδάκι, για τον Δεκαπενταύγουστο.
Συγκλονισμένη είναι άλλωστε και η κοινωνία του Αγρινίου καθώς η οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού κατοικεί στη Νέα Αβώρανη.
Στα κοινωνικά δίκτυα ήδη συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν, εκφράζοντας την οδύνη τους για την τραγική εξέλιξη.
