Δυτ. Ελλάδα: Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες – Που στήνουν μπλόκα σήμερα

Οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας δείχνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και να δυναμώσουν τα μπλόκα τους, καθώς μετά την συνάντηση της επιτροπής τους με τον Πρωθυπουργό θεωρούν οτι και πάλι τα προβλήματά τους δεν βρήκαν λύσεις.

Ήδη χθες αργά το απόγευμα αγρότες της Αιγιάλειας έστησαν για 12η ημέρα μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό , στην είσοδο του Αιγίου και κατόπιν με πορεία έφθασαν στην εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου και την απέκλεισαν συμβολικά.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην Κάτω Αχαΐα όπου αγρότες βγήκαν στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου. Ενώ οι αγρότες της Ηλείας με τα τρακτέρ τους ανέβηκαν στην κεντρική πλατεία του Πύργου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έχυσαν γάλα.

Τι θα γίνει σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες σήμερα Τετάρτη στήνουν νέα μπλόκα, καθώς χθες βράδυ σε μαζική συνέλευση στην περιοχή του Αγρινίου λήφθηκε απόφαση σήμερα στις 12 το μεσημέρι να κινηθούν με τα αγροτικά τους στην παλαιά εθνική οδό, στον κόμβο της Ερμίτσας, λίγο έξω από Αγρίνιο.

Παράλληλα οι αγρότες της Αιγιάλειας θα αποκλείσουν και πάλι την είσοδο του Αιγίου, ενώ υπάρχει η σκέψη για πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού, όπως υποστηρίζουν από το βράδυ μέχρι αύριο πρωΐ.

Στο μεταξύ αναμένονται και οι αποφάσει των αγροτών της Κάτω Αχαΐας και της Ηλείας για το εάν θα στήσουν και που μπλόκα. 

Το Πατρινό Καρναβάλι

Βρετανία: Πολ Μάρσαλ, ο μεγιστάνας των «αντι-woke» μέσων ενημέρωσης

Πέθανε ο ζωγράφος Θόδωρος Πανταλέων

Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

Μητσοτάκης για τα Τέμπη: «Φτιάξατε έναν συνεταιρισμό της τοξικότητας, άθλια η σκευωρία που στήσατε»

Γ. Βαρδινογιάννης: «Πρόβλημα εφοδιασμού αν επεκταθεί ο πόλεμος»

Παπαθωμά για ισχυρισμούς Καρκά πως ο Τσαρούχας ξυλοκοπούσε πρώην συντρόφους του: Δεν είναι καθόλου νευρικός, ούτε βίαιος

Ζαχάρω: Βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης