Δυτ. Ελλάδα: Στο νοσοκομείο οδηγός που “καρφώθηκε” πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ – ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/12) στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός ΙΧ που κινούνταν επί της οδού Αργυροκάστρου, στην διασταύρωση με οδό Φιλίας έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αριστερά με παρκαρισμένο όχημα μάρκας Mercedes. Το Mercedes προσέκρουσε με την σειρά του στο μπροστά επίσης σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ελαφρά τραυματισμένος.

Τα αίτια του τροχαίου ερευνά η Τροχαία Αγρινίου, ενώ η οδός Αργυροκάστρου παρέμενε κλειστή μέχρι την απομάκρυνση του Renault του τραυματία οδηγού, που υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.

troxaio agrinio (2)
troxaio
troxaio peripoliko agrinio1
troxaio peripoliko agrinio

agriniopress.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ