Δυτ. Ελλάδα: Στην τροφή του σκύλου είχε κρύψει τα ναρκωτικά!

Μέσα στην σακούλα με την ξηρά τροφή του σκύλου του έκρυβε περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης που θα διέθετε στα στέκια χρηστών στην Αμαλιάδα και τις περιοχές του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για τις παράνομες δραστηριότητές του και έκαναν έρευνα στην κατοικία του στα Λεχαινά, το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την διάρκεια της οποίας βρήκαν στο υπόγειο την σακούλα με την ξηρά τροφή, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 525 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο 60χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατείται εν όψει της απολογίας του στον ανακριτή.

https://www.protothema.gr/

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»

Ο Γιώργος Φλωρίδης διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με την ευρωπαϊκή εισαγγελία

Βουλή: Αίτημα από Α. Χαρίτση για δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

Με την ψήφο του αντιπροέδρου Βανς η Γερουσία ενέκρινε το «μεγάλο και ωραίο» φορολογικό νομοσχέδιο του προέδρου Τραμπ

Το Πολεμικό Ναυτικό αναγνώρισε την προσφορά της Περιφέρειας στην αναβίωση της Ναυτικής Εβδομάδας μέσω του Τάκη Αντωνόπουλου

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Μακρόν – Η πρώτη από την εισβολή στην Ουκρανία το 2022

Πρωτοβουλίες του ΥΜΑΘ για την ενίσχυση της καινοτομίας και της απασχόλησης