Δυτ. Ελλάδα: Πήγαν να αρπάξουν τις παραγγελίες του ντιλιβερά

Δύο θρασύτατοι τύποι δεν δίστασαν να “χτυπήσουν” ακόμα και… κουτί ντελιβερά για να βάλουν χέρι σε… παραγγελίες με φαγητά, στον Πύργο Ηλείας.

Όλα έγιναν νύχτα, σε απομονωμένο στενό της πόλης, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, είχε σταματήσει για λίγα λεπτά, ανεβαίνοντας σε πολυκατοικία για να παραδώσει παραγγελία.

Στο κουτί στο μηχανάκι του, υπήρχαν άλλες παραγγελίες για επόμενο δρομολόγιο. Αυτό ήταν αρκετό για να προσελκύσει τους δύο επιτήδειους, οι οποίοι πλησίασαν αθόρυβα και άνοιξαν το κουτί με σκοπό να αποσπάσουν τα φαγητά. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον… ντελιβερά.

Με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς δεύτερη σκέψη, ο νεαρός πετάχτηκε από το κτίριο και άρχισε να τους κυνηγάει, με τα φαγητά να κρέμονται ακόμα από το κουτί.

Οι δύο… μακρυχέρηδες πανικόβλητοι το έβαλαν στα πόδια, εξαφανιζόμενοι στα στενά, ενώ ο ντελιβεράς, αφού σιγουρεύτηκε ότι οι παραγγελίες ήταν στη θέση τους, συνέχισε το δρομολόγιό του, αφήνοντας πίσω του μια απίστευτη ιστορία να συζητιέται στις γειτονιές του Πύργου.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ