Δυτ. Ελλάδα: Ο γιός έδερνε την μάνα του, ο πατέρας πήγε να τους χωρίσει και πέθανε!

Την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του, άφησε προχθές το βράδυ 59χρονος, που διέμενε σε περιοχή του νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φέρεται να έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακού επεισοδίου και στην προσπάθειά του να χωρίσει τα συγγενικά του πρόσωπα, κατέρρευσε. Αν και διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, δυστυχώς ήταν αργά και ο 59χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Χθες διενεργήθηκε νεκροψία νεκροτομή και τα πρώτα ευρήματα φέρεται να έδειξαν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια (έμφραγμα). 

Από το σοκ, η σύζυγός του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Πύργου. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ατόμων (μελών της ίδιας οικογένειας) για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Οπως απεδείχθη ο γιός επιτέθηκε στην μητέρα την οποία έκανε… μαύρη στο ξύλο.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν και άλλοι. Ο πατέρας προσπάθησε να τους χωρίσει και υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε νεκρός.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)