Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός απείλησε παιδιά κοντά σε παιδική χαρά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας νεαρός άνδρας – γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις, απείλησε παιδιά, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πύργου. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, έφερε μαζί του και μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο λόφο Επαρχείου, άλλα σε πάρτι που ήταν σε εξέλιξη στο καφέ της περιοχής και άλλα για να παίξουν στην παιδική χαρά.

Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό με το νεαρό παραβατικό που προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στον περιφραγμένο – λόγω των εργασιών που εκτελούνται – χώρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ