Δυτ. Ελλάδα: Μεγαλείο ψυχής από οικογένεια 66χρονου – Δίνουν ζωή μέσα από το θάνατό του

Συγκίνηση και ελπίδα μέσα από τον πόνο για την απώλεια του Κώστα Μπλέτσα του Χρήστου (Γερμανός) σε ηλικία 66 ετών καθώς η οικογένειά του πήρε τη γενναία απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων.

Ο άνδρας, αφού διαγνώστηκε με εγκεφαλικό θάνατο και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο των Αθηνών έγινε δότης οργάνων. 

Την Κυριακή 21/9 ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης με μεγάλη επιχείρηση (και)με εναέρια μέσα που στήθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων( EOM) και το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του KainourgioPress τα όργανα θα δώσουν ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας.

Ο Κώστας Μπλετσας ήταν πολύ αγαπητός στο Καινούργιο όπου διέμενε και διατηρούσε επιχείρηση για πολλές δεκαετίες. Πριν μερικά χρόνια μετακόμισε και διέμενε στην Αθήνα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου στις 12:00 μμ ,ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11:30π.μ.

Νότης Ρεντίφης

kainourgiopress.gr

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική