Δυτ. Ελλάδα: Ήταν νεκρός επί μήνες – Φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν αστυνομικοί, νεκρό και το σκυλί του!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 13 Ιουνίου, αστυνομικοί του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό έναν 55χρονο, στο σπίτι όπου διέμενε, στην περιοχή της “Πεταλούδας”. Νεκρό δίπλα του ήταν και το σκυλί του, ενώ η σορός του άνδρα βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση γεγονός που μαρτυρά ότι ήταν νεκρός για αρκετούς μήνες.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου, αναφορικά με τα αίτια θανάτου του άνδρα, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για μοναχικό άτομο καθώς δεν τον είχε αναζητήσει κανείς ούτε είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»