Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο άτυχος ιερέας με το τραγικο τέλος

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Ξηρομέρου η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού ιερέα, γνωστού ως Παπά Τάκης, από τον Αστακό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος ιερέας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Φοινικιάς στο Μεσολόγγι, όπου είχε μεταβεί για μπάνιο. Τον εντόπισαν λουόμενοι, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών για ανάνηψη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η απώλειά του προκαλεί βαθιά συγκίνηση, καθώς επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, γνωστό για την καλοσύνη και το πνευματικό του έργο στον Αστακό και την ευρύτερη περιοχή.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ