Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη

15/03/2016 | 17:41

Δύσκολες στιγμές για τον Ηλία Ψινάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του θείος Σταύρος, ο οποίος ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα των Φιλιππίνων. Ο Σταύρος Ψινάκης είχε γεννηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου του 1931 στην Κοζάνη και ήταν αδερφός του Νότη Ψινάκη, πατέρα του Ηλία.

Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό της Μανίλα. Είχε λάβει εύφημο μνεία από τη Δημοκρατία των Φιλιππίνων, καθώς είχε ηγηθεί του αντίστασης κατά του δικτάτορα Μάρκος. Επίσης είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, όπως περιγράφεται στην αυτοβιογραφία του «Ο Έλληνας των Φιλιππίνων».

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου του θείου με το ακόλουθο σχόλιο: «Μου λείπεις ήδη. Είσαι ο άνθρωπος που πάντα θαύμαζα και αγαπούσα…Θα τα πούμε σύντομα».

9463f5f9cc3a817fe1f24244a8822ff5.jpg

946cf9cf8f47c474276a5700b950114c.jpg

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε