Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Πολυχρονίου

06/10/2017 | 08:46

Δύσκολες ώρες περνά ο μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής Γιώργος Πολυχρονίου, αφού όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του ξάδελφος, Στέλιος Πολυχρονίου.

«Aπεβίωσε ο αγαπημένος μου πρώτος ξάδελφος Στέλιος Πολυχρονίου, που εκτός των άλλων φτιάξαμε στο πατρικό του σπίτι τον πρώτο μας πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό στα μεσαία το 1964-65. G.S.POLY. δικό του το όνομα. Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Σε αυτόν οφείλω πολλά και τη ραδ/κη μου ιστορία. Και το όνομα Τζι Πολυ, που έμεινε στο πέρασμα του χρόνου. Αγαπημένε ξάδελφε ΠΟΤΕ δε θα σε ξαχάσω. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Γιώργος Πολυχρονίου, βαθιά συγκινημένος.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς