Δύσκολες ώρες για την πατρινή ηθοποιό Όλγα Πολίτου – Έφυγε από την ζωή ο σύντροφος της ζωής της

Δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός Όλγα Πολίτου, αφού πέθανε από την ζωή ο επί 40 χρόνια σύντροφός της, Γιώργος Γρηγοριάδης.

Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη της ηθοποιού και δημοσιογράφος, Δήμητρα Γκουντούνα, η οποία έγραψε στο Facebook:

«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι. Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους.

Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε»

“Έντυσε” με χρυσάφι τον Κωστούλα η Μπράιτον

Κάιρο: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Έλληνες της αποστολής «March to Gaza»

Πάτρα: Το φίδι …έκοβε βόλτες στη Γούναρη και ανέβηκε σε μηχανάκι! ΦΩΤΟ

Καιρός: “Ψήθηκε” μια ακόμη ημέρα η Πάτρα ΠΙΝΑΚΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ-Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν: «Στοχεύσαμε πυρηνικές εγκαταστάσεις» – Εκρήξεις στην Τεχεράνη που προειδοποιεί με «σκληρή απάντηση»

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν ο επιχειρηματίας και ο υπάλληλός του για την διακίνηση κοκαΐνης

Αίγιο: Τη Δευτέρα απολογείται ο αρχηγός της οργάνωσης που είχαν κλέψει μέχρι και ράβδους χρυσού

Καιρός: Λιακάδα και ζέστη σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα