Δυο τραυματίες από σύγκρουση σκαφών στην Κέρκυρα

27/05/2019 | 10:11

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για σύγκρουση του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΜΥΣΤΙΚ” Ν.Π. 11116, με οκτώ 8 αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΦΡΙΞΟΣ” Ν.Π. 6963, στο οποίο επέβαιναν οκτώ 8 αλλοδαποί, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια-βορειοανατολικά ν. “ΒΙΔΟΥ” Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου παρέλαβε από το “ΦΡΙΞΟΣ”, δύο τραυματίες ηλικίας 33 και 32 ετών, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο Νέο Λιμένα Κέρκυρας, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. 

Τα δύο σκάφη κατέπλευσαν με ιδία μέσα στη μαρίνα Γουβίων Κέρκυρας, όπου τους απαγορεύτηκε ο απόπλους, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή συνελήφθησαν οι δύο (02) Κυβερνήτες τους. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»