Δύο αδέλφια ομολόγησαν τη δολοφονία άνδρα: “Μας κακοποιούσε”

08/10/2024 | 06:21

Νωρίτερα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή της Κυψέλης τραυματισμένος άνδρας από αιχμηρό αντικείμενο, όπου κατέληξε.

Σταθμός της Τροχαίας πήγαινε να επιληφθεί σε περιστατικό ωστόσο στη διαδρομή, στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων είδαν έναν άνδρα αιμόφυρτο, ο οποίος είχε τραύμα κοντά στο λαιμό και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο άνδρας είναι υπήκοος Αλβανίας και γεννηθείς το 1996.Έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς για τους δράστες, ωστόσο περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό πήγαν δυο αδέρφια από μόνα τους στο Α.Τ. Κυψέλης και είπαν ότι αυτοί το έκαναν.

Είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ο ένας γεννημένος το 2007 ομολόγησε ότι αυτός το έκανε και ο αδερφός του γεννημένος το 2005 είπε ότι ήταν συνεργός. Τα αδέρφια φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής