Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Κατάκολο για το πλοίο με τους ισραηλινούς ΦΩΤΟ

Στο λιμάνι του Κατακόλου κατέπλευσε νωρίς το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris το οποίο μεταφέρει τουρίστες από το Ισραήλ.

Το πλοίο προέρχεται από το λιμάνι της Καλαμάτας όπου υπήρξαν κινητοποιήσεις από φορείς, υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ, ιδιαίτερα τώρα που η εκεχειρία φαίνεται να “σπάει”. 

Αρχικά υπήρξε σύγχυση πως το πλοίο θα κατευθυνθεί προς την Πάτρα, όπου αναμενόταν να υπάρξουν κινητοποιήσεις από φορείς και συλλογικότητες που ήδη είχαν σημάνει ξεσηκωμό. 

Όπως στο Κατάκολο, αρκετοί γνώριζαν πως το πλοίο θα “δέσει” στο λιμάνι σήμερα.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη και δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, καθώς στο λιμάνι έχουν καταπλεύσει τρία κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες τουρίστες και αυτό από μόνο του κάνει τη διαχείριση της κατάστασης εξαιρετικά δύσκολη. 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Κατάκολο για το πλοίο με τους ισραηλινούς ΦΩΤΟ

Ilialive.gr

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)