Δούρου: Στοχοποιούν την περιφέρεια Αττικής για τις… φυσικές καταστροφές

15/10/2018 | 17:03

Στοχοποίηση κατήγγειλε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου μιλώντας για την φωτιά στο Μάτι και το ρόλο της περιφέρειας Αττικής υποστηρίζοντας ότι αυτό γίνεται με αφορμή τις… φυσικές καταστροφές «αφού δεν βρήκαν τέσσερα χρόνια τίποτα άλλο».

Η ίδια μίλησε για εμψύχωση που λαμβάνει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για μήνυματα αγάπης που λαμβάνει στην Περιφέρεια. Ισχυρίστηκε πως «μας εχουν στοχοποιήσει στην περιφέρεια», έκανε λόγο για εργαλοιοποιηση των φυσικών καταστροφών, και είπε πως «αφου δεν μπόρεσαν να μας βρουν σαν και δαύτους τώρα το κάνουν αθροίζοντας νεκρούς».

Η κυρία Δούρου αναφέρθηκε και στη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ θυμίζοντας ότι «η επιλογή για ΑΝΕΛ ήταν με προγραμματική σύγκλιση, σε σχεση με τις άλλες συγκυβερνήσεις». Η περιφερειάρχης Αττικής πρόσθεσε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας εχουν δαιμονοποιηθει γιατι ταυτίστηκαν με τις πολιτικές λιτότητας υποστηρίζοντας ότι «στις εκλογές που έρχονται θα έχουμε τεκτονικές αλλαγές».

 

protothema.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ