Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κάτω Αχαΐας- Πάτρα μέχρι ΒΙΠΕ

Από χθες Δευτέρα 14 Απριλίου 2025, επανέρχεται σε κανονική κυκλοφορία η κατεύθυνση προς Πάτρα της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου μεταξύ του Ισόπεδου Κόμβου Αγιοβλασσίτικων/ Σιδηροδρομικού Σταθμού στην περιοχή Κάτω Αχαΐας και του Ανισόπεδου Κόμβου ΒΙΠΕ.

Συγκεκριμένα τα οχήματα που κινούνται από Πύργο προς Πάτρα από την διασταύρωση προς Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΧΘ 13+500) έως τον Α/Κ ΒΙΠΕ (ΧΘ 7+000) θα ακολουθούν τη νέα χάραξη της Ολυμπίας Οδού κινούμενα σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο θα συνεχίσει να ακολουθεί την έως τώρα παράκαμψη μέσω της ΠΕΟ Πατρών – Πύργου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του Νέου Αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου στην περιοχή.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες