Δολοφονικό χτύπημα με αξίνα σε 40χρονο στη Φθιώτιδα

24/09/2019 | 20:26

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών Ρομά στην Πελασγία είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας περίπου 40 ετών.

Το θύμα είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με δύο συνομήλικους ομοεθνείς του, και τελικά το επεισόδιο εξελίχτηκε σε άγρια συμπλοκή.

Κάποια στιγμή φέρεται να δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα από αξίνα, που αποδείχτηκε μοιραίο. Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστούν.

Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να τους συλλάβουν στην παραλία της Πελασγίας.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ