Δίπλα στις καθαρίστριες ο δήμαρχος Πατρέων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, συνάντηση με τις καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Πατρέων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Μιλώντας στις συγκεντρωμένες καθαρίστριες ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι στο πλάι τους, στηρίζοντας τον αγώνα τους να μπει επιτέλους τέλος στην πολύχρονη ομηρία, την ανασφάλεια και στους μισθούς πείνας.

Στηρίζει το δίκαιο αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία, με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Τόνισε ότι ο Δήμος Πατρέων, σε αντίθεση με άλλους Δήμους, συνέχισε τις συμβάσεις με τις ίδιες εργαζόμενες και δεν προχώρησε ούτε θα προχωρήσει, σε καμία απόλυση. Παρά την καθυστέρηση για μια ακόμα χρονιά από την κυβέρνηση στην αποστολή των χρημάτων για τη μισθοδοσία τους, ο Δήμος Πατρέων θα καταβάλει κανονικά το μισθό τους.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»