Δημοσκόπηση Alco: Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, «διχασμένοι» οι πολίτες για τον Στέφανο Κασσελάκη

07/11/2023 | 19:59

Η δυσαρέσκεια των πολιτών για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία Alco για τον ALPHA, σε πανελλαδικό δείγμα 1.000 ατόμων, το διάστημα 30 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2023.

Το 52% των ερωτηθέντων δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από την κυβέρνηση, ποσοστό που αυξήθηκε από τον Σεπτέμβριο όταν ήταν στο 46%.

Παράλληλα, το 55% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται αλαζονικά.

Όσον αφορά στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, το 21% του συνόλου των ερωτηθέντων εκτιμά ότι αποτελεί πλεονέκτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και το 54% μειονέκτημα. Την ίδια στιγμή, το 51% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο η νέα ηγεσία αποτελεί πλεονέκτημα για το κόμμα, σε αντίθεση με το 31%.

“Μοιρασμένες” είναι οι απαντήσεις σχετικά με το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να επιμείνει στην πρόταση διαγραφής των Τζουμάκα, Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα, ή να ανακαλέσει.

Το 45% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα πρέπει να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ όσοι διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ το 34% θεωρεί ότι πρέπει να δημιουργήσουν άλλο κόμμα.

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)