Δημοσιοποίηση φωτογραφιών από κλοπιμαία στο Μεσολόγγι

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου κατασχεθήκαν προχθές (29-3-2016) το πρωί, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, κλοπιμαία τα οποία φυλάσσονται στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, προκειμένου ταυτοποιηθούν οι παθόντες από τους οποίους έχουν αφαιρεθεί.
Αναλυτικότερα :
•       Ένας ηλεκτρικός τροχός, χρώματος μπλε,
•       Ένα ηλεκτρικό καρφωτικό, χρώματος πράσινο-μαύρο, εντός μαύρης πλαστικής θήκης,
•       Ένα αλυσοπρίονο, χρώματος πορτοκαλί,
•       Ένα ηλεκτρικό κρουστικό δράπανο, χρώματος κόκκινο,
•       Ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, χρώματος μπλε,
•       Ένα μοτέρ, χρώματος ασημί,
•       Μία ηλεκτρική πλάνη ξύλου, χρώματος μπλε,
•       Ένας ηλεκτρικός τροχός, χρώματος πράσινο,
•       Ένα χλοοκοπτικό, χρώματος πράσινο,
•       Ένα κομπρεσέρ, χρώματος ασημί,
•       Ένα AIR CONDITION, χρώματος άσπρο.
•        Μια ηλεκτροκόληση,  χρώματος μπλε,
•        Ένα αλυσοπρίονο, χρώματος πορτοκαλί
Όσοι πολίτες έχουν πέσει θύμα κλοπής ή αναγνωρίζουν τα κλοπιμαία από τη φωτογραφία που δημοσιεύεται, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26310-55713.

Επισημαίνεται ότι για την υπόθεση αυτή έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 49 και 48 ετών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)