Δημόσια διαβούλευση για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό – Ενεργοποιείται ηλεκτρονική πλατφόρμα

16/12/2024 | 23:35

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι από τις 16 Δεκεμβρίου 2024 και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024 ενεργοποιείται πλατφόρμα δημόσιας διαβούλευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://ypen.gov.gr/diavouleusi/forums/forum/nok/ για την καταγραφή περιπτώσεων και ζητημάτων που ανακύπτουν μετά την ανακοίνωση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 11 Δεκεμβρίου 2024, σχετικά με διατάξεις του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού.

Για λόγους διασφάλισης της ιδιωτικότητας παρέχεται και η δυνατότητα αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: [email protected]

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)