Δήμος Ήλιδας και Ερυθρός Σταυρός ξεκινούν καμπάνια για τους πρόσφυγες

Ο Δήμος Ήλιδας και το Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας, ξεκινούν από κοινού καμπάνια με τίτλο «’Όσο υπάρχουν άνθρωποι…», για την ανακούφιση των προσφύγων που διέρχονται την χώρα μας.

Προχωρούν σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν για τους πρόσφυγες που βρίσκονται και εξακολουθούν να καταφθάνουν στην χώρα μας.
Η συγκέντρωση θα διαρκέσει ως την Πέμπτη 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ανθρωπιστική βοήθεια θα συγκεντρώνεται στα γραφεία του Τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αντωνίου Πετραλιά και Κολοκοτρώνη 34 (δίπλα στην Πυροσβεστική) κάθε Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο πρωί από τις 10.00 έως τις 12.00 και κάθε Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη- Πέμπτη- Παρασκευή από τις 15.00 το μεσημέρι έως τις 19.00 το απόγευμα.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν και καλούν οι πολίτες να προσφέρουν είναι:
-Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα, πάμπερς, σερβιέτες, αλοιφή συγκάματος, χαρτί υγείας, σαμπουάν σαπούνια κτλ.)
-Νερό εμφιαλωμένο (μπουκάλι 500ml)
-Ξηρά τροφή (κονσέρβες, φρυγανιές, κράκερ, μπισκότα, τύπου petit berrie, σταφίδες, ξηρούς καρπούς κλπ.)
-Τσάι( συσκευασμένο φακελάκι)
-Γάλα εβαπορέ, παιδικές κρέμες
Οι ενδιαφερόμενοι ,μπορούν επίσης να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 26220-24650 και 6987449572.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ