Δημήτρης Σκουλός: «Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αλλοιώνεται με την αναγνωρισιμότητα – Η ομορφιά του “γυαλιού” κρύβει πολλά»

31/03/2024 | 15:37

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή του αλλά και τα επαγγελματικά του.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για την δουλειά του.

«Είναι κατάρα να μην μπορείς να πεις ψέματα, γιατί ο κόσμος δεν θέλει πολλές φορές να ακούει την αλήθεια. Η ομορφιά του γυαλιού κρύβει πολλά πράγματα. Στην μόδα είμαστε πιο ακατέργαστοι, δεν έχει τόση προβολή. Στην μόδα υπάρχει συγκεκριμένου είδους αναγνωρισιμότητα. Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου με την αναγνωρισιμότητα. Έκανα φιλίες στην τηλεόραση. Είναι φίλοι μου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Στεφανής. Δεν μιλώ με κυνισμό για την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι σαν δεύτερη δουλειά και έτσι παραμένει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Είμαι φωτογράφος. Έχει χαθεί λίγο ο ρομαντισμός που έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι περισσότερες influencer έχουν έναν φωτογράφο που τις ακολουθεί και τις φωτογραφίζει και επιμελείται την εμφάνισή της και τα social media της. αυτός ο φωτογράφος θα πάρει λίγα χρήματα ενώ το άτομο που θα πουλήσει το περιεχόμενο που διαφημίζεται στην φωτογραφία θα πάρει έναν σκασμό λεφτά», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω νιώσει προδομένος από κάποιους γιατί έχω φίλους. Δεν ανοίγω τον κύκλο μου όσο πολύ. όλου τους βλέπω καλοπροαίρετους μέχρι να μου κάνουν κάτι».

Η πιο εύκολη και η πιο δύσκολη τηλεοπτική χρονιά

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως, «εύκολη χρονιά δεν υπήρξε. Πολλές φορές η χημείες των ανθρώπων δεν ταιριάζουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κάνεις την δουλειά σου σωστά, να είσαι καλός. Ταιριάξαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι καλή κοπέλα και δεν λέει κακή κουβέντα για κανέναν. Και στα δύο project που συνεργαστήκαμε περάσαμε ωραία. Δεν συνέχισα στο my style rocks γιατί ήθελα να ξεκουραστώ εγώ και η δουλειά μου, και το όνομά μου. δεν ήθελα ο κόσμος που είναι στην δουλειά μου να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Ήταν και απαιτητικά τα γυρίσματα, δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να είμαι σωστός στις δουλειές που κάνω. Με ενδιαφέρει ό, τι έχει να κάνει με την δουλειά μου».

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι