Δημήτρης Παλούμπης: Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

17/10/2025 | 19:14

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντήσω τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μπούρα, όπου συζητήσαμε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα: την αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης στα ζητήματα συντήρησης, το υψηλό κόστος στέγασης για τους φοιτητές και τη μεταφορική κάλυψη, καθώς και μια σειρά θεμάτων που επηρεάζουν τη λειτουργικότητα του Πανεπιστημίου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι το αίτημα για μεταπτυχιακό στον Τουρισμό και τη Γευσιγνωσία θα κατατεθεί στο τέλος Οκτωβρίου, υπό την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής.
Υποστηρίζουμε πλήρως αυτή την προσπάθεια, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Δήμο Αιγιαλείας, όπου και θα λειτουργήσει το πρόγραμμα.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει αποδείξει πως μπορεί να πρωτοπορεί, συνδέοντας την ακαδημαϊκή γνώση με την τοπική ανάπτυξη.
Η ίδρυση του νέου μεταπτυχιακού θα δώσει ώθηση στην τουριστική ταυτότητα της Αχαΐας και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για την περιοχή.

Στηρίζουμε ενεργά κάθε πρωτοβουλία που κρατά τη γνώση, την καινοτομία και τους νέους ανθρώπους στον τόπο μας.

Δημήτρης Γ. Παλούμπης
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας – Ελληνική Λύση

Δημήτρης Παλούμπης: Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της