Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Μενεγάκη: «Πρώτη φορά θέλω να κάτσω κάπου και να κάνω τη γλάστρα»

24/11/2022 | 23:42

Όπως έγινε γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη θα φιλοξενήσει στην εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής τη Ρούλα Κορομηλά.

Οι δύο παρουσιάστριες θα συναντηθούν τηλεοπτικά στο πλατό του MEGA, μετά από 27 χρόνια.

Για τον λόγο αυτό και με αφορμή τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες της πως δεν γνωρίζει πόσο χρόνο θα έχει ακριβώς για να παρουσιάσει τα υπόλοιπα θέματα.

«Να σας πω και το εξής. Το σκεφτόμουν και το ξανασκεφτόμουν. Αύριο έχω τόσα να πω, που δεν ξέρω αν με φτάνει η εκπομπή. Κι εκεί που έλεγα ότι θέλω μια ώρα για τη Ρούλα, μετά έλεγα μήπως κάνω 1,5 ώρα.. Τι μου μένει μετά; Τίποτα. Εγώ αύριο θα ξεκινήσω κατά τη 1.30 με τη Ρούλα, δηλαδή θα πω “καλησπέρα” με Ρούλα, γιατί ο χρόνος δεν με φτάνει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
 

 

 

Την ώρα εκείνη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που είναι γνωστός για το χιούμορ του, σχολίασε: «Πρώτη φορά θέλω να κάτσω κάπου και να κάνω τη γλάστρα. Ωραία».

«Άρα σήμερα, μην κρατήσεις κάτι για αύριο, δώσ’τα όλα», του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Χαλβάς με κακάο
01/03/2026 | 14:20

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ