Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά κι είμαι ομοφυλόφιλος»

27/04/2023 | 23:12

“Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου, που δεν λέγονται” ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου για το ακραίο περιστατικό σε εμφάνισή του, αν θα δεχόταν να συνεργαστεί με λαϊκό καλλιτέχνη και τα σχόλια που έχει ακούσει.

«Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου, που δεν λέγονται. Ακραία είναι να φύγεις από την σκηνή, να γδυθείς, να φύγεις ευθεία, να περάσεις έναν δρόμο, να μπεις στην θάλασσα γυμνός και να ακολουθήσει όλος ο κόσμος από πίσω. Άλλη ερώτηση;» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Παλιά δεν θα δεχόμουν να συνεργαστώ με λαϊκό τραγουδιστή. Τώρα ναι. Έχει γίνει τέτοιος αχταρμάς στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας, που δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου για κάτι άλλο. Επίσης, σε αυτές τις μεγάλες πίστες υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά καλοί. Θα πήγαινα με τον Νίκο Βέρτη.» σημείωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Θες να ανοίξω σάκο με όσα έχουν γράψει; Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά κι είμαι ομοφυλόφιλος. Γελούσα» πρόσθεσε.

«Οι γυναίκες δεν αφήνετε να μείνει κάτι κρυφό. Εγώ ο καημένος δεν μιλούσα ποτέ» απάντησε για το αν θα ήθελε να μην βρίσκεται η προσωπική του ζωή στην δημοσιότητα.

πηγή

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης