Δημήτρης Δριβίλας: Δικαιωθήκαμε για το αναπτυξιακό έργο του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων

 

Σε δήλωσή του ο υπεύθυνος τομεάρχης Αχαΐας της Παράταξης “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ”, Δημήτρης Δριβίλας  αναφέρει:

Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι κατ’αρχή μια δικαίωση για τον ίδιο τον λαό των Καλαβρύτων και της Αχαΐας . Το Ε.Ε έκρινε ότι η αναβάθμιση του χιονοδρομικού είναι έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα σε επίπεδο Περιφέρειας και ως τέτοιο εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Με άλλα λόγια η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου δικαίωσε τις ενέργειες της περιφερειακής αρχής Κατσιφάρα,της οποίας κάποιοι μικρόψυχα αμφισβήτησαν .

Δικαιώθηκε πράγματι η προηγούμενη περιφερειακή αρχή που σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης διεκδίκησε και εξασφάλισε 20 εκατ. Ευρώ, ποσό πρωτόγνωρο σε μέγεθος.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση μετά τον αείμνηστο δήμαρχο Πόλκα που κάποιοι προφανώς δεν περίμεναν ότι η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα με τα πολιτικά αλλά και διοικητικά στελέχη που δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά τα κατάφεραν.

Όλα σχεδιάστηκαν και έγιναν καλά. Η μικροψυχία όμως και πάλι επικράτησε , ευτυχώς σε λίγους.

Η δικαίωση και για αυτούς που δούλεψαν ήρθε.

Η παράταξη μας περιμένει και εύχεται την γρήγορη ολοκλήρωση του έργου για την ανάπτυξη της περιοχής .

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες