Δήμητρα Κατσαφάδου: «Παγώνει» την δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου

23/11/2022 | 15:59

Έπειτα από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανακοίνωσε πως «παγώνει» την δωρεά του σπιτιού της στην δομή.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εμφανίστηκε συντετριμμένη με όσα έρχονται στο φως.

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου. Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία» έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για την Κιβωτό του Κόσμου

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Παγώνει» την δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου

 

ΠΗΓΗ

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου