Δήλωση (ηλεκτρο)-σοκ των Αγγελόπουλων: «Τελειώνει η υπομονή μας, απαιτούμε να εμφανιστεί η ομάδα στο ΣΕΦ»!

31/05/2025 | 06:15

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προχώρησαν σε δήλωση μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο Game 1.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προχώρησαν σε δήλωση μετά την ήττα των ερυθρολεύκων από τον Παναθηναϊκό στο Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL, τονίζοντας πως η υπομονή τους εξαντλείται. Παράλληλα, απαίτησαν να εμφανιστεί στον δεύτερο τελικό της Κυριακής η ομάδα, που έβλεπαν όλη τη χρονιά, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί να στηρίξει, απαιτούμε να εμφανιστεί και η ομάδα”.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

“Αυτό που είδαμε απόψε στο ΟΑΚΑ δεν είναι η ομάδα που βλέπαμε όλη τη χρονιά. Καλό θα ήταν την Κυριακή να εμφανιστούν άπαντες όπως πρέπει, γιατί η υπομονή μας τελειώνει. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί να στηρίξει, απαιτούμε να εμφανιστεί και η ομάδα”.

Κωπηλασία: Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ του Ευρωπαϊκού

Μις Κόσμος 2025: Η Όπαλ Σουτσάτα Τσουάνγκσρι από την Ταϊλάνδη αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Ιουνίου

Η Σλοβενική Ταινιοθήκη θα αποκαταστήσει έξι βοσνιακές ταινίες

Γιατί δεν είστε “παρούσες” κατά τη διάρκεια του σεξ

Πρόωρη Εκσπερμάτιση και Μέθοδοι Αντιμετώπισης

Ιωάννα Τούνη: «Εγώ προτιμώ άντρες που βγάζουν πιο πολλά χρήματα από εμένα!»

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ: Φίλαθλοι πανηγύρισαν με την ελληνική σημαία την κατάκτηση του Champions League από τους Παριζιάνους