Δηλώνω, αντί ορκίζομαι θα πουν όλα τα νέα μέλη της κυβέρνησης;

28/02/2018 | 21:55

Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, το πιθανότερο είναι όλα τα νέα μέλη της κυβέρνησης να επιλέξουν τον πολιτικό όρκο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησία της Ελλάδος προκειμένου να παραβρεθεί εκπρόσωπός της στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίπτωση που υπάρξει σχετικό αίτημα, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία ο γενικός γραμματέας της Ιεράς Συνόδου αρχιμανδρίτης Κλήμης.

Αν τελικά πράγματι δεν επιλέξει κανείς να δώσει θρησκευτικό όρκο, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Η πρώτη φορά, δηλαδή, που δεν θα παραβρεθεί σε ορκωμοσία μελών κυβέρνησης εκπρόσωπος της Εκκλησίας.

πηγη enikos.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ