Δίκη Τοπαλούδη: Τα λουλούδια των γονιών της Ελένης και το “ευχαριστώ” της εισαγγελέως – ΦΩΤΟ

14/05/2020 | 12:02

 

“Καταπέλτης” ήταν η εισαγγελέας Αριστοτελεία Δόγκα στην αγόρευσή της κατά των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ συγκλόνισε και συγκίνησε με τα όσα είπε στο δικαστήριο.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης, προσέφεραν λουλούδια στην εισαγγελέα και συγκεκριμένα κόκκινα τριαντάφυλλα. Η εισαγγελέας με ανάρτησή της στο Facebook ανέβασε τη φωτογραφία με τα κόκκινα λουλούδια που κοσμούν πλέον το γραφείο της και έγραψε χαρακτηριστικά:”Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα σας ευχαριστώ”. Όπως δήλωσε ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη “έκλαιγα με λυγμούς την ώρα της αγόρευσης”.

Δίκη Τοπαλούδη: Τα λουλούδια των γονιών της Ελένης και το "ευχαριστώ" της εισαγγελέως - ΦΩΤΟ

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της