Διερευνώνται πιθανές ευθύνες για την καθυστέρηση νοσηλείας του μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά, με εντολή εισαγγελέα

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν ευθύνες για την καθυστερημένη μεταφορά του μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά στο νοσοκομείο, παρότι νοσούσε βαρύτατα από κορωνοϊό, διερευνάται με εντολή της Εισαγγελίας Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sinidisi.gr έχουν ήδη κληθεί συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου, καταρχάς, να καταστήσουν σαφές ποιος είχε την ιατρική ευθύνη όταν ο ιεράρχης παρέμενε στην κατοικία του από τις 18 Νοεμβρίου 2021, οπότε και βρέθηκε θετικός στην Covid-19, έως την 1η Δεκεμβρίου, οπότε διακομίστηκε εσπευσμένα στη νοσηλευτική μονάδα σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γιατρός από το Βόλο ο οποίος φέρεται να υπαγόρευε την ιατρική αγωγή, όσο ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας παρέμενε στην κατοικία του, θα κληθεί να πει ό,τι γνωρίζει -εφόσον γνωρίζει- σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρήλθαν οι πρώτες κρίσιμες για την εξέλιξη της νόσου ημέρες.

Ουσιαστικά, διερευνάται αν η κατ΄οίκον νοσηλεία ήταν επιλογή συγκεκριμένου προσώπου ή προσώπων, πέραν του ιδίου του ποιμενάρχη, και κατά πόσο αυτή στέρησε πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναστραφεί.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα στοιχεία που  θα προκύψουν και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα περάσει στο στάδιο της ανάκρισης.

 

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία