Oι συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης», αναμένεται να αφήσουν ένα μοναδικό αποτύπωμα στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος της Πάτρας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η είσοδος σε αυτές θα είναι δωρεάν, αλλά λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης θα απαιτηθεί η εξασφάλιση προσκλήσεων μέσω του ticketservices.gr. Η κράτηση των θέσεων είναι διαθέσιμη από σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.
To Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο του Δημοτικού Ωδείου θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο «ROYAL THEATRE»
Η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» και περιλαμβάνει έργα του Κυριάκου Σφέτσα, γραμμένα για την Ορχήστρα και Αργεντίνικα τανγκο.
- ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ TICKETSERVICES.GR
