Διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση το 3χρονο παιδί που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Λάρισα

08/03/2025 | 20:39

Διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας το 3χρονο παιδί που παρασύρθηκε από ΙΧ το μεσημέρι του Σαββάτου (8/3) στην περιοχή της Χαραυγής, κοντά σε παιδική χαρά στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διασωληνωμένο, ενώ οι γιατροί προχώρησαν σε αξονική τομογραφία, η οποία κρίθηκε καλή. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και δεύτερη αξονική για περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του.

Σημειώνεται ότι βίντεο έχει καταγράψει το σοκαριστικό περιστατικό με το όχημα να παρασύρει το 3χρονο παιδί. Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ το βίντεο αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς λεπτομέρειες του περιστατικού.

protothema 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα