Διασωληνωμένη 19χρονη μετά από τροχαίο

04/06/2024 | 06:57

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων η κοπέλα που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Μάλεμε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πρόκειται για 19χρονη οδηγό από τη Βουλγαρία που το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και έπεσε από ύψος πάνω σε δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, κατά την πρόσκρουση ένα κλαδί από δέντρο τρύπησε τον πνεύμονά της.

Η γυναίκα μετά την απεγκλωβισμό της από τους πυροσβέστες και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Χανίων, εισήχθη στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε πολύ σοβαρή θωρακοχειρουργική επέμβαση κατά την οποία της αφαιρέθηκε τμήμα του πνεύμονα.

Επιπλέον, η κοπέλα υπέστη από το τροχαίο σοβαρά κατάγματα και στα δύο πόδια.

Για το πρώτο κάταγμα χειρουργήθηκε ενώ για το άλλο θα χειρουργηθεί σε δεύτερο χρόνο καθώς κρίθηκε πρώτα απαραίτητο να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της και να τεθεί υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του πνεύμονά της.

https://www.zougla.gr/

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Πρωθυπουργό

Μαστιχωτά μπισκότα αμυγδάλου

H οριστική αποχώρηση της Maria Grazia Chuiri από τον οίκο Dior & το τελευταίο της show στην Ρώμη

Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: Η λίστα με τα σχολεία που ανακαινίζονται στην Αχαΐα

Ολική ανατροπή: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει στην Αλ Νασρ

Κυριακή Γρίβα: «Ποια συγγνώμη να δεχτώ; Μας κοροϊδεύει, ψυχιατρικά δεν έχει κανένα πρόβλημα», ξεσπά ο πατέρας της

Προσφυγικά: Συνάντηση των κατοίκων με τον Δήμαρχο Πατρέων

«Η Πάτρα με το βλέμμα του Σταμάτη Βούλγαρη» στο Ρωμαϊκό Στάδιο