Διαρρήκτες άρπαξαν 180.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα από σπίτι επιχειρηματία στα Πεύκα

15/06/2025 | 15:53

Μεγάλο ποσό σε μετρητά, χρυσές λίρες και κοσμήματα άρπαξαν άγνωστοι, οι οποίοι έκαναν διάρρηξη σε μεζονέτα στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, που ανήκει σε 34χρονη επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το ERTnews, οι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν 180.000 ευρώ, 18 χρυσές λίρες Αγγλίας, επτά ρολόγια, και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι και όταν επέστρεψε αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών. Στη μεζονέτα υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις τους.

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»

Πνίγηκε 38χρονος στη Χαλκιδική

Ισραήλ: Νεκρός ο αρχηγός μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν

Γλυκερία: Παραμένει εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ και οι Καραφώτης, Κετιμέ, Ζαζόπουλος, Νταντά

Κότσι και ακόμη 7 συχνές παθήσεις και παραμορφώσεις του ποδιού 

ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασαν οι θέσεις της πλειοψηφίας – Aπορρίφθηκαν οι τροπολογίες Πολάκη για τράπεζες, εκλογή προέδρου

Τιμήθηκε η μνήμη των εκτελεσμένων στο Γηροκομειό – ΦΩΤΟ