Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα σενάρια διάλυσης

28/08/2017 | 18:44

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι διέψευσαν σήμερα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης έχουν συμφωνήσει στη διάλυση των κομματικών σχηματισμών, που θα συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου αρχηγού. 

Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτά τα σενάρια, επισήμανε με ανάρτησή του στη σελίδα των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κεντροαριστερας στο viber ο Παύλος Χρηστίδης. 

Ακολούθησαν οι συνεργάτες του Σταύρου θεοδωράκη: Η ίδρυση του νέου φορέα στο κέντρο είναι ο μεγάλος στόχος. Το τι θα κάνουν τα κόμματα θα το αποφασίσουν τα όργανά τους. Σε καμίά περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για διάλυση γιατί υπάρχουν μια σειρά από υποχρεώσεις και νομικές δεσμεύσεις.

Η τελευταία άποστροφή μπορεί και να θεωρηθεί μια έμμεση αναφορά στα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους επιτελείς της Σεβαστουπόλεως, οι λεπτομέρειες για το πως θα πάμε στον νέο φορέα  είναι κάτι που κουβεντιάζεται αυτή τη στιγμή. 

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου