Διάγγελμα Νετανιάχου: Ο θάνατος του Γιαχία Σινουάρ είναι σημαντικό ορόσημο στην παρακμή της σατανικής κυριαρχίας της Χαμάς

17/10/2024 | 20:51

Με ακόμα ένα ηγετικό στέλεχος της Χαμάς νεκρό, τον Γιαχία Σινουάρ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε διάγγελμα το βράδυ της Πέμπτης (17/10/24). Στο διάγγελμα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι ότι το κακό «υπέστη βαρύ πλήγμα», αλλά προειδοποίησε ότι το έργο του Ισραήλ «δεν έχει ολοκληρωθεί».

Στη δήλωσή του μετά τον επιβεβαιωμένο θάνατο του Γιαχία Σινουάρ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι το Ισραήλ έκανε «αυτό που υποσχεθήκαμε να κάνουμε» σκοτώνοντας τον ηγέτη της Χαμάς.

«Σήμερα το κακό υπέστη ένα βαρύ πλήγμα, αλλά το έργο που έχουμε μπροστά μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», είπε. Απευθυνόμενος απευθείας στις οικογένειες των ομήρων, ο κ. Νετανιάχου είπε ότι πρόκειται για μια «σημαντική στιγμή στον πόλεμο».

«Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι την επιστροφή στην πατρίδα όλων των αγαπημένων σας, που είναι και δικοί μας αγαπημένοι», είπε, κάνοντας λόγο για την “ύψιστη δέσμευσή του”.

Έστειλε επίσης ένα μήνυμα για τους κατοίκους της Γάζας, λέγοντας: «Ο Σινουάρ κατέστρεψε τη ζωή σας. Σας είπε ότι ήταν λιοντάρι, αλλά στην πραγματικότητα κρυβόταν σε μια σκοτεινή φωλιά – και σκοτώθηκε όταν έφυγε πανικόβλητος από τους στρατιώτες μας».

Χαρακτήρισε τον θάνατο του Σινουάρ «σημαντικό ορόσημο στην παρακμή της σατανικής κυριαρχίας της Χαμάς».

Κάπως έτσι, οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ «αποκεφαλίζουν» την ηγεσία της Χαμάς για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, μετά τον θάνατο του Ισμαήλ Χανίγιε στην Τεχεράνη, στις 31 Ιουλίου 2024.

newsit.gr

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής