Διαμαντής Καραναστάσης: «Θα δείτε πολύ σπουδαία πράγματα να έρχονται στο θέατρο – Θα επιστρέψω και τηλεοπτικά»

14/12/2025 | 13:08

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό σαββατοκύριακο» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε το πρωί της Κυριακής (14.12.2025) για τα επαγγελματικά του. Ωστόσο ο Διαμαντής Καραναστάσης δε θέλησε να μιλήσει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ αντέδρασε στο άκουσμα της λέξης «Βουλή».

«Επιστρέφω στο θέατρο Τέχνης, με το οποίο με συνδέουν πολλά πράγματα. Θα δείτε πολύ σπουδαία πράγματα να έρχονται στο θέατρο κι επίσης θα επιστρέψω και τηλεοπτικά», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε για το χειροκρότημα του κόσμου, σε σχέση με το χειροκρότημα μέσα στη Βουλή, ο Διαμαντής Καραναστάσης αντέδρασε: «Δεν ξέρω, αυτή τη λέξη δεν την έπιασα που είπες!».

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πρόσθεσε: «Από τη δουλειά μου δεν έφυγα ποτέ, έκανα απλά κάποια βήματα πίσω, λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ στο θέατρο είναι η ζωή μου, η χαρά μου και το χαμόγελό μου».

Discovery Days 2026
14/12/2025 | 17:29

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή