Διακινητής μεταναστών μέσω του Facebook: Ελάτε στην Ελλάδα, κανείς δεν θα σας πειράξει

04/10/2019 | 11:41

Οι διακινητές μεταναστών προς την Ελλάδα μέσω του Έβρου βρήκαν τρόπο μέσω των social media για να διαφημίσουν τις… υπηρεσίες τους.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που αναρτήθηκε μέσω σελίδας του Facebook και μετέδωσε το OPEN TV, φαίνεται ένας διακινητής να μιλάει για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πελάτες του.

Μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο».

Το κόστος για τη διακίνηση κυμαίνεται μεταξύ 2.500 και 3.500 ευρώ και ξεκινάει από τη Συρία και μέσω του Έβρου ο τελικός προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη ή η Αθήνα.

«Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας περιμένει “ταξί” στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα…», λέει ο άνδρας ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται και ως το «λιοντάρι της διακίνησης».

Πηγή: newsbeast.gr

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ