Δεν προχώρησε η σχέση

31/03/2016 | 03:00

Το γιατί χώρισαν η Σαρλίζ Θερόν και Σον Πενν απασχόλησε για αρκετό καιρό μια και το ζευγάρι φαινόταν ταιριαστό κι ευτυχισμένο. Και τώρα η ηθοποιός έδωσε απαντήσεις σε συνέντευξη για το επίμαχο θέμα.
«Δεν χρειάζεται να λέμε κάποια πράγματα ώστε να κάνουμε αίσθηση. Όταν φεύγεις από μια σχέση, δεν πρέπει να υπάρχει μια τρελή ιστορία από πίσω, ή ένα τρελό δράμα.

Όσο για το “στοίχειωμα”, κυριολεκτικά και εγώ ακόμα δεν γνωρίζω καν τι είναι. Απλά ήμασταν σε μια σχέση που απλά δεν δούλευε άλλο πια. Και αποφασίσαμε και οι δυο να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο!», είπε η ίδια στη Wall Street Journal.

Όσο για τις φήμες που έφεραν τον Penn να υιοθετεί τον γιο της, η ίδια σημείωσε: «Καμία από όλες αυτές τις ιστορίες δεν ήταν αληθινή. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται μέσα σε 18 μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί! Απλά υπήρχε μεταξύ μας κατανόηση ως προς το γεγονός ότι ήμουν μια single μητέρα με ένα πολύ μικρό αγοράκι, το οποίο έπρεπε να βάλω στη διαδικασία να σκεφτεί πως η μαμά, βγαίνει με έναν άνδρα, αλλά δεν είναι ο πατέρας του. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ειλικρινής με τέτοια πράγματα. Και ο Sean σε αυτό ήταν άψογος!Για να είμαι ειλικρινής και οι δυο καταλαβαίναμε πως για να αποκτήσουμε παιδιά, η σχέση έπρεπε να πάει σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό που πάντα ελπίζεις, αλλά που σε εμάς δεν συνέβη ποτέ. Με καταλάβαινε απόλυτα ο Sean σε αυτό το ζήτημα. Ήξερε πως σκεφτόμουν να υιοθετήσω κι άλλο παιδί, αλλά πως δεν θα κάναμε μαζί την αίτηση!».

Μελωμένο κότσι
27/12/2025 | 12:44

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ